Известие

Collapse
No announcement yet.

ТОВА ВЯРНО ЛИ Е?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Тоя дето е писал статията явно е поредния горд собственик на прекрасна немска лимузина ( Голф 4 или БМВ 3 ).Омръзна ми в тая държава да слушам и чета колко са калпави италианските автомобили.Качил ли се е той в 166 че и да говори за нея.
    Явно не е.
    Алфа 166 е кола която купуваш защото искаш такава кола.
    Аз лично си я купих защото имах 33-ка и нямах проблеми с нея.
    За разходи няма да говорим,но досега като изключим дреболии аз не съм правил някакви невероятни неща които не прави всеки нормален човек като си купи кола 2-ра ръка.
    Купи си 166 и няма да съжаляваш!
    Alfa 166 2,4 jtd
    Alfa 33 1,7-беше на жената
    Toyota Passeo-новата на жената
    Всички четем упътването когато няма смисъл

Comment

ok

аз до сега карах ауди а4 1.9тди 110к.с.,но имах лошия късмет да се блъсна с 120км/ч в дърво и добрия късмет да бъда невредим.сега съм очарован от дизайна и екстрите който има алфа 166 и искам да попитам още някой неща:гледам, че има дизелови коли 166 които са по 7000;8000лв/2000г.това нормална цена ли е?и колко струва пълно обслужване на колата:масла;ремаци;ролки;накладки;филтри;........ и т.н.

Comment

За около 3000 може да я направиш сякъш сега излиза от завода но това е само за маниаци .
        За редови потребител 500-1000 лева според частите и сервиза .
        sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

a cena ot 7000-8000 lv normalna li e

Comment

Първоначално публикувано от b.o.m Покажи съобщение
            Ми колега незнам дали някои може дати отговори точно дали цената е добра, пак си зависи от състоянието на колата.Аз моита я зех за 7 000 щот реших да са напрая на тарикат, ама не ми се получи И пак си стъпа на 12 000 ама ся си е пушка .Такаче я огледаи добре, но ако се спреш на нея няма да сажяляваш.
            Last edited by myrko; d.m.y г., 19:58.
            sigpic
            166 JTD - Ex.
            164 Super T.S.
            145 T.S.

Comment

Първоначално публикувано от BOXER_33_PLD Покажи съобщение
              Тоя дето е писал статията явно е поредния горд собственик на прекрасна немска лимузина ( Голф 4 или БМВ 3 ).Омръзна ми в тая държава да слушам и чета колко са калпави италианските автомобили.Качил ли се е той в 166 че и да говори за нея.
              Явно не е.
              Алфа 166 е кола която купуваш защото искаш такава кола.
              Аз лично си я купих защото имах 33-ка и нямах проблеми с нея.
              За разходи няма да говорим,но досега като изключим дреболии аз не съм правил някакви невероятни неща които не прави всеки нормален човек като си купи кола 2-ра ръка.
              Купи си 166 и няма да съжаляваш!
              Кола не се ли пази ще свърши или в металекса или в някоя морга.Това ,че немските са едва ли не са нечупливи нее баш така.Дай ми един Голф няма значение коя генерация .Само ще го ръчкам.1-ва в критични също втора и т.н. колко мислите че ще изкара а ?Всички:италианките са такива ,италианките са онакива.Повечето си взмат италянка за да се келешат не да я пазят,я си спомнете приказката -"Никой не се купува Алфа Ромео за да го кара бавно" и е заради такива италианките имат лоша слава ти не може една кола постоянно да я караш колкото може и да искаш да е здрава.Ако си решиш и си купиш Алфа и като си я пазиш ще разбереш , че не са толкова чупливи колкото ги описват всички.Успех с избора.

Comment

Не разбрахте ли че това са платени статии... някво безумие. Всички, които пишат и говорят такива глупости... никога не са се качвали в Алфа.
                Когато взех 1вата си Алфа - 146-чка всички колеги - а около мен ги има в изобилие ме оплюха за избора. В последствие след като взех 166-цата нещата коренно се промениха. Няма един, ама един който да е казал нещо лошо. На всички им харесва много, дори заклети стари шофери, карали само немски миксери ме питат почти всеки ден... как е колата .
                Същото положение е и при баща ми - заклет привърженик на немските коли. В 1вата не искаше да се качи дори. Единсвеното което ми каза тогава беше - щом така си решил...
                След като взех 166-цата се качи, покара около 50км, спря пред дома, обърна се към мен и каза: Пламка - ЕТО ТОВА Е КОЛА!
                Last edited by ACEHOB; d.m.y г., 21:35.
                безплатни обяви
                Моята 166

Comment

Виж кой кара Алфа !

Last edited by old alfist; d.m.y г., 22:39.
                  Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                  Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                  sigpic

Comment

нека повече хора да споделят колко пари са платили за колите си и колко още са хвърлили непосредством след това.

Comment

Споделям:едната за 9000лв.по-късно + 1500лв.
                      Другата за 7000лв. по-късно + 4000лв.
                      И двете идват горе долу на едни пари.
                      С едната имах късмет,с другата си стискахме ръцете с дупките и смених цялото окачване.
                      Тотал все още няма,и двете 166-ци имат малки забележки.От едната се отървах,даването остава за баща ми.За другата ще видим до къде ще я докарам....
                      Като цяло нямам съжаление че съм купувал винаги Алфи.Бившата 156-ца на магистралите под 160 не съм я карал.когато съм бил сам разбира се.145-та душманско каране от моя страна,4 години,даже съм я оставял без масло.В момента я кара съпругата ми.Сменени са само консумативи и двата накрайника.Пример за това дали са трошки тези автомобили...
                      Last edited by Linkestis; d.m.y г., 11:02.
                      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

''Другата за 7000лв. по-късно + 4000лв.''

Comment

''Другата за 7000лв. по-късно + 4000лв.''
                          Ма така е,вие не разбрахте ли че,каквато и да е кола,ако се изтарикатиш да я вземеш евтино/освен ако не е ударена,и затова и е ниска цената/е таралеж в гащите,от кола с по ниска от средната пазарна цена,може да очакваш всичко.Най-лесната справка е в чуждите сайтове за продажба,влизаш там и гледаш средната цена на коли които се продават на пазара,а не са измъкнати от някоя морга
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Моята я взех за 10 000 и след това дадох още 1000
                            sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                              Ма така е,вие не разбрахте ли че,каквато и да е кола,ако се изтарикатиш да я вземеш евтино/освен ако не е ударена,и затова и е ниска цената/е таралеж в гащите,от кола с по ниска от средната пазарна цена,може да очакваш всичко.Най-лесната справка е в чуждите сайтове за продажба,влизаш там и гледаш средната цена на коли които се продават на пазара,а не са измъкнати от някоя морга
                              За тази специално няма нищо "изтарикатено",прочети малко по-нагоре,какво съм написал за нея.Това че съм дал за нея 4000лв.не означава че съм взел курник нали?Още повече че в тези пари са включени нови джанти,гуми,ремъци,масла,застраховки,ново предно окачване по моя вина и т.н.
                              За да спазя добрият тон,след нравопоучителният ти коментар,които е заучен от 80% от пръсъстващите във форума,ще ти пожелая приятен ден и скоро да си купиш желаната 147.
                              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

колко струва ремонта на предницата на 166 -цата.искам да сравня с ауди а4,на което му струваше 1000лв.

Comment

Working...
                                X